Filmfestival Twente Short

Filmhuis Oldenzaal organiseert dit najaar voor de zevende keer Twente Short. We nodigen je van harte uit om hier met een of meer korte films aan deel te nemen.  

Je kunt je film(s) nu al insturen, maar doe dat uiterlijk op zondag 1 oktober 2023. Je film hoeft niet per se in 2023 te zijn gemaakt. Na 1 oktober gaat een deskundige jury alle ingezonden films bekijken. Zij selecteren 11 films voor nominatie. Meedoen aan Twente Short is gratis. Filmmakers uit heel Nederland zijn uitgenodigd om deel te nemen.  

Twente Short vindt plaats in het bourgondische Oldenzaal, de Boeskoolstad, op zondagmiddag 19 november 2023 in Stadstheater De Bond. Dit is een prachtig theater met 300 stoelen, dat beschikt over professionele projectie en geluid. Is jouw film een van de 11 genomineerden? Dan zal deze tijdens Twente Short te zien zijn op een doek van 9 x 4 meter. Naast het competitieve programma biedt Twente Short zondagmiddag 19 november een programma met speciale gasten. 

Hoe kun je met jouw film(s) deelnemen aan dit gerespecteerde en gezellige filmfestival? Op https://filmhuisoldenzaal.nl/filmfestival-deelnemen vind je alle informatie. 

Voor al je vragen kun je contact opnemen met de organisatie via e-mail festival@filmhuisoldenzaal.nl of tel. 06 3648 2874. 

Related Posts