‘DAT MAG GEVIERD WORDEN’

Peter Brouwers: “Dat is de titel van onze nieuwe film, die we gaan opnemen op twee dagen in oktober op twee verschillende locaties. Maastricht en Geleen.”

Waar gaat de film over? Een vrouw denkt dat het handig is om een oudere man, die nogal wat te besteden heeft, aan de haak te slaan. Maar onverwacht komt deze man te overlijden en dat is natuurlijk voor de vrouw een probleem. We hopen dat de film een beetje komisch is, maar dat gaan we zien.”

Bij deze film zijn ook weer een hele ploeg mensen betrokken:
Peter Brouwers (regie), Jolanda Satijn (regie-ass.) Patrick Brouwers (camera) Chantal Brouwers (geluid) Janine Wilms (making of) Ineke Bos, Rens Veugen, John van den Hurk, Jeff Huynen, Harrie Huveneers, Paul Fissette, Daisy Mathieu, Hanneke Bres, Geraldine van Bennekom, Tanja Wirtz, Conique Kerkhoffs, Mika Nicolaes, Ivar Nicolaes, Lou Mullenders, Ingeborg Weirauch, Frank van Soest, Sylvia Bernardi, Yvonne Smitz en Jorik Satijn.

TERUG IN DE TIJD 1989
Peter Brouwers: “Toen ik bij een kop koffie in gesprek kwam met een van de acteurs in mijn nieuwe film ontdekte ik dat deze man vroegere jaren ook film maakte.

Zijn naam is Harrie Huveneers en samen met Nico Verhoeve maakte hij in 1989 een speelfilm. Een van de cameramannen was het LAS lid Fred van Aubel, maar ook de naam Bob Jansen en Huub Bervoets komen in de aftiteling voor. Het is een film van iets meer dan een uur en op you-tube te zien.”

 

Related Posts