Brandende Liefde geselecteerd voor FILMinuut!

De FILMinuut: een unieke en zeer toegankelijke filmwedstrijd in Nederland. Het Limburg Film Festival organiseert dit jaar dit leuke event voor de eerste keer.

De één-minuut film van Con Soeters, genaamd Brandende Liefde, is geselecteerd voor de FILMinuut wedstrijd tijdens het Limburg Film Festival 2023 in Venlo en zal meedoen om de prijzen!

FILMinuut is een knock-out wedstrijd voor films die precies 1 minuut (60 seconden) duren. Het thema/onderwerp voor de film mag door de deelnemers zelf bepaald worden. Van grappige bloopervideo, documentaire tot fictie, alles is mogelijk zolang de film 1 minuut lang is. Er is geen professionele opnameapparatuur nodig, de film mag b.v. met een telefoon opgenomen zijn. Deelname is gratis en inschrijven kan tussen 22 april en 31 mei 2023. Daarna kiest de vakjury de beste 32 films uit voor de finaleavond op vrijdag 2 juni 2023. De overige films worden ook vertoond die avond, maar doen niet mee voor de prijzen. 

Tijdens de finale knock-out rondes zullen er steeds 2 films vertoond worden. Het publiek kiest dan welke film doorgaat naar de volgende ronde. Uiteindelijk blijft er 1 film over die zich winnaar mag noemen van FILMinuut en naar huis gaat met geweldige prijzen!

De winnaar van de FILMinuut-competitie ontvangt een officiële Limburg Film Festival trofee1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Benders Venlo en een cheque, ter waarde van € 150,-, die te besteden is bij Foto Kino Linders.
Venlo partners stelt daarnaast voor FILMinuut een extra prijs beschikbaar voor de film die is opgenomen in de gemeente Venlo: een geheel verzorgd weekendje weg in Venlo!

Related Posts